Darwinismul Adevar sau Eroare

Cu totii cunoastem cele doua mari teorii asupra aparitiei si proliferarii vietii pe pamant, respectiv Creationismul si Darwinismul. Creationismul da credit informatiilor din Biblie conform carora viata a aparut pe pamant ca urmare a creatiei Divine. Darwinismul afirma ca viata a aparut pe pamant, ca urmare a unor accidente, de la simpla molecule complexa de aminoacizi, prin evolutie si adaptare (prin mecanismul de selectie naturala), la forme complexe de viata, culminand cu omul, cea mai complexa si versatila fiinta de pe pamant. Oamenii de stiinta au incercat sa reproduca conditiile vietii de acum cateva sute de milioane de ani in urma, simuland descarcari electrice si o atmosfera bogata in elementele necesare aparitiei vietii, dar nu au obtinut decat molecule de aminoacizi complex, inerte insa, fara viata. Desemeni, mutatiile genetice observate la diversele specii de animale si plante, insecte sau organisme nucleo sau mono celulare sunt totdeauna in sensul degenerativ si nu evolutiv asa cum ar rezulta din teoria darwinista. 


Ramane asadar in picioare doar existenta procesului de selectie naturala, proces prin care se transmit doar genele celor mai puternice si adaptate exemplare ale unei specii, cu un semnificativ de mare semn de intrebare asupra evolutionismului, evolutia speciilor prin mutatii genetice succesive si asa zisa adaptare, totul pledand pentru conservarea si recombinarea informatiei genetice initiale. Acest proces de selectie naturala din pacate nu mai este de actualitate, cel putin in privinta omului care nu mai accepta acest proces de mii de ani, beneficiarii lui fiind persoane care poate in conditii de supravietuire independenta nu ar reusi sa supravietuiasca in mod natural. Daca evolutionismul nu este adeverit de cercetari si constatari, ramane varianta creationista, care acrediteaza existenta unei origini initiale a informatiei genetice, un dar al divinitatii, care a creat fiecare specie incluzand omul.

Un comentariu:

  1. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere